Obowiązek informacyjny dotyczący przetwarzania danych osobowych przez EasyPeasy Centrum Języków Obcych - Renata Nowakowska z siedzibą przy ulicy Arkuszowej 164 w Warszawie, zwanej dalej EasyPeasy.

Administratorem przetwarzanych danych osobowych jest EasyPeasy Centrum Języków Obcych - Renata Nowakowska z siedzibą w Warszawie przy ulicy Arkuszowej 164 w Warszawie.

Kontakt w sprawie ochrony danych osobowych jest możliwy pod adresem email : biuro@easypeasy.edu.pl

Podstawą prawną przetwarzanych danych osobowych jest Rozporządzenie Ogólne o Ochronie Danych Osobowych - dalej RODO. Dane Osobowe są przetwarzane przez EasyPeasy w następujących celach:

1) Realizacji postanowień umów, które zawierane są z uczestnikami kursów języka obcego stosując się do  art. 6. 1. b. RODO.

2) Prowadzenia rachunkowości i rozliczeń podatkowych stosując się do art. 6.1.c. RODO.

3) Prowadzenia przez EasyPeasy marketingu  świadczonych usług edukacyjnych (przesyłanie ofert promocyjnych szkoły po uzyskaniu wcześniej zgody)  stosując się do art. 6.1.a. RODO.

4) Prowadzenia rekrutacji słuchaczy na kursy języka obcego poprzez kontakt mailowy, telefoniczny i odpowiedzi na pozostawione zapytania na naszej stronie www.easypeasy.edu.pl ( formularz kontaktowy w zakładce kontakt).

5) Prowadzenia naboru pracowników ( lektorzy, pracownicy sekretariatu, kadra zarządzająca) stosując się do art. 6. 1. b RODO.



Informujemy, że przysługuje Panu/Pani prawo odwołania wyrażonych wcześniej zgód marketingowych.

Przysługuje Pani/Panu prawo żądania od EasyPeasy dostępu do swoich danych osobowych, sprostowania, przenoszenia, usunięcia a także ograniczenia przetwarzania. Należy w tym celu kontaktować się z nami mailowo na adres: biuro@easypeasy.edu.pl

Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne do realizacji usług edukacyjnych przez EasyPeasy.

Odbiorcami Pana/Pani danych osobowych są osoby pracujące w EasyPeasy, oraz firmy prowadzące działania marketingowe i promocyjne na rzecz EasyPeasy.

Istnieje możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych), gdy Pani/Pani uzna, że dopuściliśmy się naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych - RODO.


Poniższy wzór polityki cookies chroniony jest prawem autorskim, które przysługują IAB Polska, źródło informacji: http://wszystkoociasteczkach.pl/

 Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

    Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

    Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu EasyPeasy Centrum Języków Obcych - Renata Nowakowska ul. Arkuszowa 164/205 Warszawie.

    Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

a)dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;

b)tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

c)utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

    W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

    W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

a)„niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;

b)pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;

c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;

d)„funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;

e)„reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

    W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

    Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

EasyPeasy Centrum Języków Obcych - Renata Nowakowska

ul. Arkuszowa 164/205

01-934 Warszawa

NIP 5361879163

REGON 147257908

tel. 571-249-436

biuro@easypeasy.edu.pl

  • Facebook Social Ikona
  • Instagram
  • Facebook Social Ikona
  • Instagram

Warszawa Bielany

Online

2020 EasyPeasy Renata Nowakowska